Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Október 12. 16:52, szerda | PR
Forrás: (x)

Élvezd az életet a Treehouses Kapolcs Szikláiban!

Élvezd az életet a Treehouses Kapolcs Szikláiban!

Ya Ou és párja Békefi Viki folyamatosan járja az országot, így már számtalan szép helyet felfedeztek. Most viszont örömmel tettek eleget a Treehouses Kapolcs meghívásának és két csodás napot töltöttek el a „Sziklákban”.

„Annyira kevés időnk van a pihenésre, így ha össze tudunk hozni egy mini szabit, szeretünk különleges helyeken „elrejtőzni”. – kezdi a fiatal énekes – Kapolcson a Treehouses Szikláihoz érve, azonnal elkapott minket a „wow érzés”, éreztük a szabadságot, a helyszín spirituális töltöttségét, azonnal lelki békére találtunk.”

Persze a szállás is hozzájárult ehhez, mert a Sziklákban minden megtaláltak a fiatalok, ami segíteni tudott ebben.

A Sziklák mindennel fel vannak szerelve, amit egy superior szállodai szobában megszokhattuk már.

„Ezek vagyunk mi, kiáltottam fel a jakuzzi és az infraszauna láttán – veszi át a szót Viki – azonnal elhatároztam, hogy kapom a fürdőruhámat és kipróbálom a nagy kedvencemet, a pezsgőfürdőt. Ya Ou inkább az infrát szereti, de itt egy időben tudtunk mindketten pihenni, mert csak egy üvegfal választott el minket. – lelkendezik a gyönyörű színésznő. – teljesen be voltam zsongva, amikor megtudtam, hogy jövünk ide, utána néztem, és ez a hely a legtökéletesebb a számunkra, ugyanis nagyon szeretünk kiszabadulni a hétköznapi nyüzsgésből és nagyon szeretünk kettesben és nyugiban lenni.”

Ya Ou és Viki abban is egyetértett, hogy a különleges helyet a szolgáltatások még különlegesebbé teszik, még komfortosabban tudják a párok érezni magunkat. A pezsgő és a bon-bon bekészítés mellett a reggeli kis kosárban az ajtó előtt a későn kelők örömére szolgál.

„Mi sosem kelünk fel a reggeli időpontjában, így rendre lemaradunk arról – mondja Viki – most viszont idekészítették nekünk és helyben tudtuk kettesben elfogyasztani.”

„Mindenkinek nagyon nagy szeretettel ajánljuk, aki szeretne kikapcsolódni és egyben pihenni, de közben szeretne egy picit túrázni, és luxus körülmények között egy Szikla házban egy különös hangulatú helyen megszállni…Párok a Treehouses Kapolcs Szikláit nektek ajánljuk.” – összegezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat