Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 17. 10:35, kedd | PR

Fizessük a szállásunk SZÉP Kártyával

Fizessük a szállásunk SZÉP Kártyával

Bár a koronavírus miatt számos szállás zárva tartott, mára már enyhültek a korlátozó intézkedések annyira, hogy bátran foglalhatunk szállást és indulhatunk kirándulni, nyaralni, akár védettségi igazolvány nélkül is.

A SZÉP kártyákat is kihasználhatjuk már, hiszen sokan ezzel a lehetőséggel kapnak bérkiegészítést a fizetésük mellé. A járvány idején sokan nem merték a szállás alszámlára kérni a béren kívüli juttatásukat, mivel nem tudhatták, mikor tudják majd korlátozás nélkül felhasználni.

Sokan persze számítottak rá, hogy nyárra már enyhülnek az intézkedések, előrelátóan a szállás alszámlára is kis tettek összegeket. Sok szép hely van az országba, ahova jelenleg is utazhatunk, Várpalota például egy remek hely a nyaralás eltöltésére, ha már itt pihenünk érdemes megnézni a Thury Várat is. Maga a város is érdekes és izgalmas, de a Balaton közelsége is vonzó lehet a városba érkezőknek, ahogyan az is hogy Veszprém, Székesfehérvár vagy egy bakonyi hátizsákos túra is 30 km-es távolságon belül van. Várpalotán is számos helyen fizethetünk SZÉP kártyával, vendéglátóhelyeken és szállásokon egyaránt.

Apartmanokban is felfogadják a SZÉP kártyát?

A legtöbb szálloda és hotel elfogadja már a SZÉP kártyát, de az apartmanok esetében ez nem teljesen egyértelmű. Akadnak apartmanok, melyek még mindig csak a készpénzt, esetleg a bankkártyás fizetést fogadják el, de a SZÉP kártyát nem, és persze vannak olyan apartmanok, ahol minden típusú SZÉP kártyával fizethetünk, sőt, akármelyik alszámláról megtehetjük ezt. A Pe-Ki Lux Apartman Várpalota például ilyen. Ha tehát Várpalotára tervezzük az éves nyaralást vagy akár egy rövidebb kirándulást és SZÉP kártyával szeretnénk fizetni, akkor a Pe-Ki Lux Apartman Várpalotát érdemes számításba venni.

A Pe-Ki Lux Apartman Várpalota akár hosszabb nyaralásra is alkalmas, mivel egy teljesen felszerelt konyha, komfortos háló és mosógéppel ellátott fürdő várja az ide érkezőket. Érdemes is hosszabb távra tervezni, hiszen a város és a környék is számos látnivalót tartogat a számunkra, legyen szó idősebbekről, párokról vagy kisgyermekes családokról.

lepesmagazin.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát