Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 06. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexfüggő az énekesnő

Szexfüggő az énekesnő

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Pink azért vállalta el a szexfüggő szerepét egy most készülő filmben, mert szerinte ez a karakter olyan, mintha róla mintázták volna.

Már most a jövő év egyik legjobb vígjátéknak tartják a Thanks For Sharing című filmet, amelyben az egyik főszereplő Pink. A forgatókönyv három szexfüggő ember történetét mutatja be, akik megpróbálnak kigyógyulni a betegségükből. "Mintha nekem írták volna Dede szerepét - mondta Pink. - Azért mondtam igent egyből, mert tudtam, hogy kényelmesen érzem magam ennek a karakternek a bőrében. Át tudom érezni, min megy keresztül."

Bár az énekesnő egyetlen szóval sem mondta, hogy szexfüggő lenne, mégis mindenki így értette a nyilatkozatát. Pink azonban nem kezdett magyarázkodni. "Mindegy, mit gondolnak. Legalább addig is a filmről beszélnek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára