Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Április 11. 16:04, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Több mint 15 millió forintot csalt ki

Több mint 15 millió forintot csalt ki

Többeket is átvert befektetési lehetőségekkel. A zalaegerszegi rendőrök most fejezték be a nyomozást a fiatal férfi ügyében.

A rendőrségen még 2019-ben tett bejelentést egy férfi, hogy több százezer forintot csaltak ki tőle egy csaló. A nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek. Kiderült, hogy egy akkor 25 éves zalaegerszegi férfi egy cég nevében eljárva tévedésbe ejtett, és tartott 30 sértettet – közölte a rendőrség. A gyanú szerint a zalaegerszegi lakos a cég ügyintézőjeként, befektetési lehetőséget ajánlva összesen több mint 15 millió forintot csalt ki a sértettektől.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.