Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Augusztus 14. 08:47, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Újból elhalasztják a Venom 2 bemutatóját

Újból elhalasztják a Venom 2 bemutatóját

A filmbemutatók őszi hollywoodi szezonját is befolyásolja a koronavírus delta variánsának amerikai terjedése: ismét elhalasztja a Sony Pictures a Venom 2. - Vérontó című film bemutatóját.

A Tom Hardy főszereplésével készült akciófilm amerikai premierjét október 15-én tartják.

Korábban többször elhalasztották már a bemutatót a járvány miatt, a legutóbbi időpont szeptember 24. volt - írja a Variety.com.

Az ismételt halasztás oka, hogy a koronavírusnak a korábbinál jóval fertőzőbb delta variánsa miatt jelentősen megnövekedett a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, ami csökkentette az emberek moziba járási kedvét. A National Research Group közvéleménykutató legutóbbi felmérése szerint a mozilátogatók 67 százaléka érzi "nagyon, vagy valamennyire komfortosnak" a multiplexek látogatását - ez 14 százalékos csökkenés az egy hónappal korábbi számokhoz képest.

Az első Venom-film hatalmas sikert aratott, világszerte 855 millió dolláros (265,6 milliárd forintos) bevételt hozott. A második részben a főszereplő Tom Hardy mellett olyan sztárok kaptak szerepet, mint Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott és Naomie Harris.

Az elmúlt héten a Paramount Pictures jelentette be, hogy elhalasztja a Clifford, a nagy piros kutya című családi animáció bemutatóját a delta variáns miatt.

A két filmben közös, hogy mindkettő esetében kizárólag mozis bemutatót terveztek a készítők.

Címkék: bemutató, film, mozi, venom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.